Ett snabbt hej

Hej på er! Tänkte bara kika in och be lite om ursäkt för tystnaden här. Senaste veckorna har varit helt galna men jag har ändå försökt hålla min vanliga uppdatering här, nu gick det inte längre. Jag har helt enkelt varken haft tid eller ork nog för att skriva eller läsa bloggar i samma utsträckning som vanligt. Något blev tvunget att prioriteras bort och det blev tyvärr datorn. Jag saknar bloggen redan, och er fina läsare, men jag tror även nästa vecka kommer bli otroligt körig innan allting lugnar ner sig och jag är back on track igen. 
 
Hoppas ni har en finfin helg och inte stressar allt för mycket med alla julförberedelser. Vi hörs snart igen! 
 
 
Wilda

Bra att du pausar. Vi läsare finns ju kvar ;) Kram på dig och jag hoppas att du hittar många andningshål.

Svar: <3
Jenny

BySiri

Ibland blir det körigt,och säg den som har en lugn december ;) vi finns ju här när du har tid och inspiration igen, hoppas du har fina dagar utanför bloggen sålänge !

Svar: <3
Jenny

Grahnslöjd

Klok du är som pausar!! Kram.

Svar: <3
Jenny

Linnéa

Ibland är det nödvändigt att ta en liten paus från bloggandet ;) Det är ju verkligen en tid på året då det är extra viktigt att ta tid för sig själv och ta det lugnt. Vi ses när vi ses :)

Svar: <3
Jenny

Linnéa Elisabeth

Skönt och V-I-K-T-I-G-T med pauser ibland! Förresten så älskar jag bilden i inlägget och känner riktigt hur det rycker i fingrarna efter längtan över att ta fram akvarell-färgerna. Är det ok om jag sparar den för framtida avmålning?

Svar: Men oj, vad roligt! Självklart är det okej :) hör gärna av dig om det blir att du målar av den, hade varit superkul att se resultatet!
Jenny

sandra

<3

Svar: <3
Jenny

Hanna

Hej!
Kan du maila mig din adress! Du har vunnit en flaska Västerbottenssåpa :)

//Hanna (Blandskogochhav)
rodstrom.hanna@gmail.com