En hälsning på julaftons morgon

Då var vi här tillslut. Julaftons morgon. En dag som för mig handlar väldigt mycket om minnen. Jular som gått. Alla känslor som väller in. Men det är fint det också, även dem ska få plats. I år är ledordet för min jul trygghet och det känns så fint. Att fira dagen med personer jag känner mig trygg hos i en miljö som återspeglar lugn. Tänk lilla Jenny, att vi tog oss dit till slut. Till en trygg jul. Till en jul utan ångest.

Jag önskar er alla som kikar in här idag en riktigt god jul och kanske framför allt en trygg sådan. Tänk lite extra på barnen i er närhet idag, tänk på vilken skillnad du kan göra genom att välja en vit jul. 
 
 
God Jul - Vit Jul
Johanna

God Jul Jenny! Och ett bra och viktigt budskap <3

Svar: God jul Johanna!<3 Eller ja, god fortsättning kanske man får säga nu :)
Jenny

Wilda

Tack för din kommentar imorse. Den har jag burit med mig hela dagen. Den gjorde mig lugn inför dagen, helt och hållet. Du fick mig att se något viktigt. Något som jag hoppas att också du fått med dig idag: att du tagit dig hit. Tack för att du skriver det du gör och är där för dig idag. Varm kram och en riktigt god jul!

Svar: Åh fina Wilda! Vad glad jag blir att jag kunde skänka lugn och glädje till din jul då det är precis vad du gav till mig med ditt inlägg. Det blev en så perfekt start på julafton och även jag bar med dina ord genom hela dagen. De gav ett lugn, en stolthet och en tacksamhet som satte ton för mitt humör genom hela firandet. Det kändes så fint att få en revansch för lilla Jenny, och ännu finare att jag blev medveten om detta.
Jenny

lovisa

håller med dig, så viktigt. är så glad över mina barndomserfarenheter som liten och förstår att det är något att inte ta för givet. tack för uppmärksammandet!

en liten fråga appropå något helt annat: vad heter fonten? superfin! och tydlig - viktigt. finns det åäö?

Svar: Vad glad jag blir av dina ord, att du inte förminskar även om du själv har bra erfarenheter. Det är tyvärr så vanligt annars.
Vilken av alla fonter menar du? :) Den i inlägget, rubriken eller "rubrikbilden" eller vad jag nu ska kalla den?
Jenny

lovisa

<3
haha, lite helt glasklar fråga... menade den i själva bilden, där du skrivit julaftons morgon :-)

Svar: Haha ja det var den jag trodde, men sen kom jag på att du kunde mena lite vad som helst ;) Den heter iallafall brusher. Finns tyvärr inte åäö men då jag använder den via canva.com och gör dessa bilder där är det smidigt att bara använda punkter :)
Jenny